Start + mål og vægt
Forord
Billige Retter
Billige Retter (fortsat)
Dyrere Retter
Syltning og Saltning
Bagning
Brygning
Stueplanter
A B C D F G H I J K L M N O P R S T V Æ Ø
Aal, kogte
do. stegte
do. i Gelé
do. Suppe
Agerhøns
Agurker, Lage-
do. Pickels-
Alliance
And med grønne Ærter
do. i Olivensauce
do. sprængt
do. stegt
Angusturabitter
Asier
do. der ikke saltes
Asparges, Slik
do. stuvet
Aubin
Bagning
Bankekød
Benløse Fugle
Bitter-Essents
do. Brama
do. Angustura
do. Krügers Mave
Blommer, grønne
Blomkaal, stuvet
do. med Smør
Boghvedegrød med Mælk
do. med Vand
Boller
Bollemælk
Boller, bagte
do. af Brød
do. af Hvede- og Rismel
do. Rismel
do. i skarp Sauce
Briosker
Brombær
Brygning af Øl
Brødsuppe
Brødæggekage I
II
Butterdejg
Budding, Asparges
do. Arrak-
do. Bajersk
do. Blomkaals
do. Chokolade-, varm
do.
do.
kold
do. Fiske
do. Fløde med Mandler
do. Franskbrøds
do. Havre
do. Hummer
do. af Kalvesteg med Ris
do. Kartoffel-
do. Korender
do. af kogt Kød
do. Kød- med Ragout
do. Mandel I
II
do. Marmor
do. Plum
do. Prinsesse
do. Rismels
do. Ris-, med Æbler
do. Rom
do. Rom- uden Æg
do. Rødvins
do. af Semulegryn
do. Savoikaals
do. Skinke-
do. Vin med Æg
Byggrynssuppe
Byggrynsvælling
Bøf med Bearnaisesauce
do. engelsk
do. fransk
do. fransk
do. hakket
do. med Peberrod
Chokoladedesssert med Marengs og Tvebak
Chokoladesuppe I
II
Citronboller
Citronfromage
Citronkranse
Citronpie
Duer med Olivensauce
do. stegte
Dyresteg
Fasaner
Fedtmakroner
Ferskener
Filet med Løg
do. af Tunger og Rødspætter
Fiskegratin
Fiskerand med farvede Boller
Fiskerulletter
Flydende Ø
Flynder
Franskbrød
Frikadeller
do. af kogt Kød
Frikasse af Høns
do. af Kalvekød
do. af Kalvekød med Karry
do. af Lammekød
Fromage, Citron I
II
do. Hindbær
do. Ribs
Frugtvine
Fugle, vilde
Fuglereder
Fyldning af Grønærter, Gulerødder og Skinke
Fyldning i Skysauce
Gedde, kogt
do. stegt, fyldt
Gelé, blandet
do. Ribs
do. do. raa
do. Stikkelsbær
do. Æble
Gratin af Kød
Grisetæer i Gelé
Græskar
do. med Ingefær
do. med Vanille
Grønkaal
Grønlangkaal
Gullasch
Gulerødder til stegt Flæsk
do. Syltede
Hachis
Hare, stegt
Havregrød
Havresuppe, rød
do. hvid
Havrevælling
Helleflynder, kogt
do. stegt
do. som Bøf
Henkogning
Hindbær, hele
Hjærter
Hofdessert
Horn
Hornfisk i Gelé
do. kogt
do. i Karry
do. stegt
Hummerfyldning
Hummer i Risrand
Hvidgrød
Hvidkaal
do. brunet
Hvidkaalshoved, fyldt
Hvidling
Høvlspaaner
Høns med Champignons
Kaffebrød I
II
Kaffesoufflé
Kage, brune (billige)
do. Cacao
do. Chokolade
do. Citron-
do. Dessert
do. Honning
do. Jule I
II
do. Jøde
do. Kringle I
II
III
do. Kartoffel
do. Kartoffelmels
do. Kanel
do. do. smaa
do. Korende
do. Kajser
do. Lag I
II
do. Peters
do. Rosalie
do. Rulle
do. Sand I
II
do. do. smaa
do. Soda I
II
III
do. Sukkerbrøds
do. Svedske
do. The
do. Thygesens
do. paa Traad
do. Æble I
II
III
IV
do. Æggehvide I
II
do. Æggeblomme
Kaaldolmer
Kaalraber, stuvede
Kalkun, stegt
do. kogt
Kalvebov, stegt
Kalvebryst med Gemyse
do. farseret
do. med Tomater
do, fyldt I
II
Kalvehoved, stegt
Kalvekarbonade
Kalvekød, grilleret
do. i Karry
Kalvelever, stegt
Kalvenyrestykke, fyldt
Kalveost
Kaniner
Kartoffelmelsgrød
Kartoffelpie af kogt Kød
Kartofler, brunede
do. do. paa en anden Maade
Kartofler med Persille
do. stegte
Kastanier, brunede
do. ristede
Kernemælkssuppe
Kernemælksvælling
Kirsebær, hvide spanske
do. Marmelade
do. syltede
Klejner
Klipfisk
Knudekaal
Koldskaal
do. jordbær
do. af Kernemælk
do. af Rødvin
Kraasesuppe
Kramsfugle
Kroketter af Klipfisk
Kryddersild
Krügers Mavebitter
Krystader
Krystadefyldning
Kræmmerhuse I
II
Kuller
Kvæder
Kyllinger, fyldte
do. stegte
Kødbudding af Okseskank
Kød, kogt i Buddingform
Kødrand
do. af kogt Kød
Kørom
Kødruller af Kalvekød
do. med Øl
Lammehoveder, stegte
Lammekød, grilleret
do. spækket
do. med Hvidkaal
Leverpostej
Lever, stegt (hel)
Likør, Appelsin
do. Benediktiner
do. Cacao
do. Citron
do. Jordbær
do. Kirsebær
do. Munke
do. Pommerans
Lobescowes
Majroer, stuvet
Makaroni med Skinke
Makaronipie
Makrel, røget, stegt og kogt
Mandelstænger
Marengser
do. med Chokolade
Medisterpølse
Melvælling
Morbær
Mælkesuppe med Æggeboller
Mælk, oplagt
Oksebryst, sprængt
do. do. med Hvidkaal
Oksefilet, spækket I
II
Oksekød, kogt eller stegt
Oksemørbrad
Oksetunge
do. i Oliven
do. med Fars
do. røget, kold
do. sprængt, med stuvede Grønærter
Omelet
do. med Kathrineblommer
do. med Kompot
do. med Rismel
do. med Syltetøj
do. med Æbler
do. paa Pande
do. do.
do. paa Pande - med svedsker
Pandekager
do. Kernemælks
do. Gær
Pasning af Stueplanter
Pebernødder
Perlegrynssuppe
Perlegrynsvælling
Pigvar
Plukfisk
Postejer
do. med Duer eller Kylling
Portugisere
Punsch
do. svensk
do. do. Banko
do. Rødvins
do. Rom
do. The
Porre, slik
do. stuvede
Pærer, syltede
Pølse, Blod
do. Lever
do. Lunge
do. Medister
do. Spege
Rabarbergrød
Rabarberkompot
Rabarbersuppe
Radiser, brunet
do. kogt
Ragout af Oksekød
Rejer i Risrand
Ribs
Ribs Gelé
do. do. raa
do. og Solbær
Risgrød med Mælk
do. med Vand
do. med Æbler
Rissuppe
Risvælling
Risrand med Æblekompot
Risfromage
Risengrynsklatter
Rismelsgrød
Ribbenssteg
Romsuppe
Rosenkaal, stuvet
Rouletter
do. med Champignons
do. Fiske-
do. af Fiskefars
do. af Gedde og Hummer
do. Høns med Gulerødder og Selleri
Rouletter af Kødfars
do. af kogt Fisk
Rugmelsgrød
Ruskumsnusk
Russé, Chokolade
do. Charlotte
Ryper
Rødgrød
Rødspætter, kogte
do. stegte
do. do. med Vin
do. indbagt
do. med Blomkaal og Tomater
do. kogt Filet af
Røræg
Saft, Hindbær
do. do. raa
do. Hyldebær
do. Ribs
do. Solbær
do. Stikkelsbær
Salat, Agurke
do. med Fløde
do. Kartoffel
do. Makaroni
do. med Mælk
do. med Olie
do. Rødbede
do. Silde I
II
do. af Tomater
Saltlage
Sukkerlage
Sauce, Bearnaise
do. brun med Fløde
do. do. med Kapers
do. do. med Løg
do. do. skarp
do. Champignons
do. Crem I
II
do. Flødepeberrod
do. hollandsk I
II
do. hvid med Kapers
do. do. med løg
do. Hummer
do. Kapers
do. Krebs
do. Oliven
do. Peberrod
do. Persille
do. m. Rejer og Asparges
do. Saft
do. Selleri
do. Sennep
do. Svedske
do. Tomat
do. Trøffel
Savoikaal
Selleri, fyldt
Semulegrød
Sild, Frokost
do. kogte
do. Spege
do. do. med Kartofler og Løgsauce
do. stegte
do. i Slaabrok
Skildpadde, forloren
Skinke, kogt
do. indbagt
do. stegt, røget
Skinkekarbonade
Skinkestuvning
Skorzonerrødder, hvide
do. brunede
Skrupper
Smør, rørt
Smørgrød
Sne
Snepper
Snittebønner, stuvede
Solbær, hele
do. og Ribs
Solbærrom
Spejlæg
do. med Skinke
Spidskaal
Spinat, stuvet
Steg, indbagt
do. med Æg
do. Dyre
Stenbider, kogt og stegt
Stikkelsbær, hele
Stikkelsbærgrød
Stikkelsbærsuppe
Stikkelsbærkompot
Stueplanter, pasning af
Suder
Sukkerplæskener
Suppe, Aale
do. Asparges
do. Blomkaal
do. brun I
II
do. do. klar, med Fiskeboller
og Æggestand
do. Chocolade I
II
do. Grønærte I
II
do. Havre, rød
do. Havre, hvid
do. hvid
do. Hvidkaals I
II
do. Hummer
do. Hyben
do. Hyldebær
do. Hønsekød I
II
do. Julienne
do. Karry
do. Kartoffel
do. Kastanie
do. Kirsebær
do. klar
do. Kraase
do. Kernemælks
do. Krebs
do. Kørvel
do. Mælke
do. Napoleons
do. Oksehale
do, paa Saltmad
do. Perlegryns
do. Ris
do. Rom
do. Rosenkaal
do. Sago, hvid
do. Sago, rød
do. Skilpadde, forloren
do. do. ægte
do. Skinke
do. Spinat
do. sød
do. Torske
do. Vildt
do. Vin
do. Æble I
II
Sursteg
Svedskekage
Svedskekompot
Svinekød i Karry I
II
Svinemørbrad
do. spækket
Sylte af Svinehoved
Syltesild
Syrer, stuvet
Søbekaal, grøn
Thebrød
Thekringler
Timbale
Tobbinton
Tomater, grønne
do. røde
Torsk, kogt
do. stegt
Treffli
Tunger
Tvebakker med Bagepulver
do. med Gær
do. norske
do. Rug
Tykmælk
Tyske Klumper
Vanillekranse
Vildænder
Vin, Champagne
do. do. billig
do. Kirsebær
do. Rabarber
do. Ribs
do. Stikkelsbær
do. Æble og Most
Voksbønner, stuvede
Wienerbrød
Wiener Snitzel
Æbler, Syltede
Æblegrød
do. med Chokolade
Æblekompot
Æbleskiver, Gær
do. Kernemælks
do. Fløde
Æblesuppe
Æblemost
Æblepie
Æg, forlorne
do. med Karse
do. med Sky
do. med Persille
do. hakkede
do. i Madeira
do. skidne
do. Spejl
do. do. med Skinke
do. parnerede
do. med ristet Brød
Æggeboller til brun Suppe
Æggegrød
Æggekage med Blomkaal
Ærter, gule
do. grønne
Øllebrød
do. norsk
Ølbrygning
Aachener
Allesteds Bitter
Bagepulver
Buddingpulver
Eddike
Elektropletvarer
Emaillegods
Farve
Gafler
Gasovne og Gaskomfurer
Henkogningsglas
Husholdningssæbe
Husholdningsartikler
Kakkelovne
Komfurer
Konserves
Krydderier
Kødekstrakt
Maltekstraktøl
Margarine
Mel
Ost
Petroleumsovne
Pletvarer
Toiletartikler
Toiletsæbe
The fra H. P. Sundorph
Vin
Øl