Udviklingen på hjemmesiden

18. januar 2021:
Der bliver fjernet døde link på siderne, og lavet billeder i bedre kvalitet. Layoutet på siderne holdes simpelt så det virker uanset browser og hardware.
Der bliver ændret og tilføjet billeder og videoer i multimedie afdelingen.
Det er en proces der kommer til at vare et stykke tid!

hpholm.dk kan nu tilgås med https (krypteret) forbindelse, men almindelig ukrypteret http virker stadigvæk - og bliver ved med det, så længe jeg har indflydelse på det.
Gamle telefoner og computere har ikke altid de certifikater der er nødvendige, og kan ikke forbinde til websteder hvor https kræves.

18. november 2019:
Hjemmesiden skal flyttes fra Surftown til Unoeuros servere. Det giver lidt tumult og jeg har besluttet at nedlægge Coppermine galleriet ved samme lejlighed.

14. april 2017:
De fleste af siderne er strikket om så hpholm.dk skulle virke bedre på både små og store skærme. HTML5 og Responsive Web Design er åbenbart vejen frem.

Der er lavet nye billed-gallerier i JavaScript og det er meningen at alting i Coppermine galleriet skal derover.

16. juni 2013:
Der er kommet ny hest i stalden. En fiks lille Honda, der har fået sin egen side på webstedet.

11. februar 2011:
Coppermine galleriet er opdateret til version 1.5.12 - nogle af tingene er ikke helt som de plejer at være, og der bør laves typografiark til mobiler. Absolutte skriftstørrelser er noget skrammel.
Den danske oversættelse i Coppermine 1.5 er ikke optimal.

Der er rettet i typografiarket for at gøre siderne mere mobil-venlige på små skærme.

2. februar 2010:
hpholm.dk er flyttet til Surftown og der kan forventes lidt roderi indtil alting er på plads. Indtil videre er Galleriet ude af drift, og kommer måske ikke op igen.

14. marts 2009:
Gæstebogen hos Tele2-Get2Net er lukket. Det er efterhånden også længe siden jeg var kunde i den butik. Kawasakien er ude at køre igen, og kun med en ugens forsinkelse i år. Der er rettet og præciseret lidt på IBM L40SX siden. Stylesheet er skiftet tilbage til fuldt variabel bredde, og så må dem med meget høj opløsning på skærmen selv finde ud af at browse i et passende lille vindue! KompoZer kan ikke vedligeholde links mellem sider, og den føles kluntet sammenlignet med FrontPage

1. juni 2008:
Flere af siderne bliver enten nedlagt eller flettet sammen, for at gøre alting lidt mere overskueligt. Det kommer til at tage et stykke tid!

22. april 2007:
Der er kommet nye billeder i galleriet fra Åbent Hus hos Rydberg's MC 21-22 april 2007. Der var prøvekørsel af nye motorcykler, duel på rullefelt, kaffe + Gammel Dansk, og pølsevogn som det hører sig til. Min Kawasaki Zephyr blev målt til 64 hestekræfter, og det er 7 heste mindre end for 130.000 kilometer siden. Eftersom der forsvinder 1 hest om året, så vil den være temmelig død om cirka 60 år!

9. juli 2006:
Cd og dvd siden er opdateret med Verbatim dvd diske. Der er tilføjet en side i billedgalleriet fra Touring klubbens jubilæums kaffemøde på Karoline cafeteriet i Middelfart.

14. august 2005:
Billedgalleriet er blevet officielt, og der tilføjet en stribe billeder fra en tur til Holland, Belgien og Luxembourg i 2002. Galleriet vil blive opdateret med både nye og gamle billeder med uregelmæssige mellemrum fremover.

4. april 2005:
Kawasakien kom ud at køre med næsten 3 ugers (og 1.000 km!) forsinkelse, og kilometer-tælleren på forsiden vil blive opdateret med ujævne mellemrum som sædvanlig.

5. marts 2005:
Motorcyklen er ikke kommet ud at køre 1. marts, for første gang i 15 år. Man er nok blevet lidt pylret med alderen, og bryder sig ikke så meget om at skøjte rundt i sne og is på 2 hjul.

Siden om den gamle bærbare IBM L40SX computer er blevet opdateret med download af referencediskette og grafisk demo direkte fra hpholm.dk eftersom IBM har fjernet filerne fra deres FTP-sted uden at fortælle mig det.

12. oktober 2004:
Kawasakien har kørt flere kilometer i løbet af sommeren, og har brændt hul i et mellemrør på udstødningen. Det er repareret foreløbigt med en Gun Gum bandage, indtil jeg får sparet 3.500 kroner + moms sammen. Der er lavet en side om CD og DVD brænding med måleresultater fra Plextools på forskellige skiver.

5. juli 2004:
Der er tilføjet en side med billeder fra indvielsen af Vorup Enge vådområdet.

8. juni 2004:
Der er tilføjet en side med billeder af veterantog fra 23. maj 2004 i Randers.

6. maj 2004:
Kawasakien er kommet godt i gang igen, og kilometertælleren på startsiden bliver opdateret med ujævne mellemrum resten af sommeren, lige som den plejer.

24. februar 2004:
Der er tilføjet en side med billeder fra vinterferie i Sverige og startsiden med billeder er opdateret med billeder fra sidste år. Gæstebogen og kontaktformularen er flyttet til Get2Nets servere.

15. januar 2004:
Husmoderens Haandbog er blevet rettet for defekt HTML (igen!) og der er tilføjet versioner i ren tekst, samt Adobe PDF og Palm PDB formater til download.

12. november 2003:
Siden om Kawasaki Zephyr er opdateret efter de første 105.000 km på den, så oplysningerne er mest muligt korrekte. Resten af siderne skal bladres igennem i løbet af vinteren, og bliver opdateret efter behov.

31. august 2003:
Der er ryddet lidt op, og DOCTYPE er skiftet til xhtml 1.0 strict på de sider der er opdateret. Gæstebogen er flyttet til Jans server. Der bliver muligvis rettet lidt i scriptet senere, men det kører. Forsiden er rettet tilbage til en tabel for at den skal se nogenlunde ens ud i flest mulige browsere.

24. august 2003:
Der er tilføjet en side med 24 billeder fra Broombassernes 10 års jubilæums Power Meet i galleriet. Vinderen blev den samme blå Yamaha R1 med turbolader som sidste år, bare med næsten 50 HK mere denne gang, så rekorden nu er 272 HK.

11. august 2003:
Kawasakien har rundet de første 100.000 km siden jeg købte den i november måned 1998. Det blev fejret med en tur igennem de sjove sving ved Skanderborg på vej mod Hammel.

29. juli 2003:
Jeg har købt hpholm.dk og hjemmesiden er ved at blive flyttet til Jans server. Der mangler en del oprydning i HTML-koderne, så siderne bliver lavet XHTML 1.1 kompatible ved samme lejlighed.

19. maj 2003:
Mine billeder er opdateret. Nogle af de gamle er fjernet for at give plads til billeder fra Rydberg's åbent hus og fra Road Racing Festival på Jyllandsringen.

25. marts 2003:
Kawasakien kører igen efter vinterpausen.

29. december 2002:
Julefrokosterne har været lidt hårde, og Kawasakien er ikke blevet hentet til vinteropbevaring endnu. Det blev til cirka 23.000 kilometer i år, og den trænger til ny kæde og tandhjul og to nye dæk inden foråret.

8. oktober 2002:
Kilometertælleren på forsiden er justeret. Ellers er der ikke sket noget nyt. Det er meningen at der skal laves en ny serie billeder i løbet af efteråret eller vinteren.

10. juni 2002:
Samlingen af billeder fra gamle dage er blevet opdateret med en afdeling for klistermærker og stofmærker, og der er lagt nogle billeder i 1024x768 pixels på serveren.

9. juni 2002:
Der er scannet de sidste numre til siderne med vitser fra ugens rapport 1972. Desværre er samlingen ikke komplet, så der kommer lidt mellemrum i rækken.

23. marts 2002:
Kawasakien kører igen, og kilometertælleren vil som sædvanligt blive opdateret med ujævne mellemrum i løbet af sommeren. Der skal laves en større opdatering af Kawasaki Zephyr siden med de sidste par års erfaringer engang ved lejlighed. Der er tilføjet en besøgstæller på forsiden, mest for at udfylde det tomme hjørne hvor der plejede at være en søge-boks, og rettet et par andre småfejl på siderne.

17. marts 2002:
Min hjemmeside er ved at blive flyttet til Get2Net. Der kan være enkelte fejl rundt på siderne, men forhåbentlig ikke alt for mange store 'bøffer'. Der er ingen søge-cgi hos Get2Net, så forsiden ser lidt anderledes ud. Til gengæld er der mulighed for at lave en gæstebog, som er en af de ting jeg skal have kigget på senere.