Indhold

Start + mål og vægt
Forord
Billige Retter
Billige Retter (fortsat)
Dyrere Retter
Syltning og Saltning
Bagning
Brygning
Stueplanter

A B C D F G H I J K L M N O P R S T V Æ Ø

Henvisninger

A.

Aal, kogte
  do. stegte
  do. i Gelé
  do. Suppe
Agerhøns
Agurker, Lage-
  do. Pickels-
Alliance
And med grønne Ærter
  do. i Olivensauce
  do. sprængt
  do. stegt
Angusturabitter
Asier
  do. der ikke saltes
Asparges, Slik
  do. stuvet
Aubin

B.

Bagning
Bankekød
Benløse Fugle
Bitter-Essents
  do. Brama
  do. Angustura
  do. Krügers Mave
Blommer, grønne
Blomkaal, stuvet
  do. med Smør
Boghvedegrød med Mælk
  do. med Vand
Boller
Bollemælk
Boller, bagte
  do. af Brød
  do. af Hvede- og Rismel
  do. Rismel
  do. i skarp Sauce
Briosker
Brombær
Brygning af Øl
Brødsuppe
Brødæggekage I  II
Butterdejg
Budding, Asparges
  do. Arrak-
  do. Bajersk
  do. Blomkaals
  do. Chokolade-, varm
  do.       do.          kold
  do. Fiske
  do. Fløde med Mandler
  do. Franskbrøds
  do. Havre
  do. Hummer
  do. af Kalvesteg med Ris
  do. Kartoffel-
  do. Korender
  do. af kogt Kød
  do. Kød- med Ragout
  do. Mandel I  II
  do. Marmor
  do. Plum
  do. Prinsesse
  do. Rismels
  do. Ris-, med Æbler
  do. Rom
  do. Rom- uden Æg
  do. Rødvins
  do. af Semulegryn
  do. Savoikaals
  do. Skinke-
  do. Vin med Æg
Byggrynssuppe
Byggrynsvælling
Bøf med Bearnaisesauce
  do. engelsk
  do. fransk
  do. fransk
  do. hakket
  do. med Peberrod

C.

Chokoladedesssert med Marengs og Tvebak
Chokoladesuppe I  II
Citronboller
Citronfromage
Citronkranse
Citronpie

D.

Duer med Olivensauce
  do. stegte
Dyresteg

F.

Fasaner
Fedtmakroner
Ferskener
Filet med Løg
  do. af Tunger og Rødspætter
Fiskegratin
Fiskerand med farvede Boller
Fiskerulletter
Flydende Ø
Flynder
Franskbrød
Frikadeller
  do. af kogt Kød
Frikasse af Høns
  do. af Kalvekød
  do. af Kalvekød med Karry
  do. af Lammekød
Fromage, Citron I  II
  do. Hindbær
  do. Ribs
Frugtvine
Fugle, vilde
Fuglereder
Fyldning af Grønærter, Gulerødder og Skinke
Fyldning i Skysauce

G.

Gedde, kogt
  do. stegt, fyldt
Gelé, blandet
  do. Ribs
  do.  do. raa
  do. Stikkelsbær
  do. Æble
Gratin af Kød
Grisetæer i Gelé
Græskar
  do. med Ingefær
  do. med Vanille
Grønkaal
Grønlangkaal
Gullasch
Gulerødder til stegt Flæsk
  do. Syltede

H.

Hachis
Hare, stegt
Havregrød
Havresuppe, rød
  do. hvid
Havrevælling
Helleflynder, kogt
  do. stegt
  do. som Bøf
Henkogning
Hindbær, hele
Hjærter
Hofdessert
Horn
Hornfisk i Gelé
  do. kogt
  do. i Karry
  do. stegt
Hummerfyldning
Hummer i Risrand
Hvidgrød
Hvidkaal
  do. brunet
Hvidkaalshoved, fyldt
Hvidling
Høvlspaaner
Høns med Champignons

I.

Irsk Stuvning

J.

Jordbær

K.

Kaffebrød I  II
Kaffesoufflé
Kage, brune (billige)
  do. Cacao
  do. Chokolade
  do. Citron-
  do. Dessert
  do. Honning
  do. Jule I  II
  do. Jøde
  do. Kringle I  II  III
  do. Kartoffel
  do. Kartoffelmels
  do. Kanel
  do.  do. smaa
  do. Korende
  do. Kajser
  do. Lag I  II
  do. Peters
  do. Rosalie
  do. Rulle
  do. Sand I  II
  do.   do. smaa
  do. Soda I  II  III
  do. Sukkerbrøds
  do. Svedske
  do. The
  do. Thygesens
  do. paa Traad
  do. Æble I  II  III  IV
  do. Æggehvide I  II
  do. Æggeblomme
Kaaldolmer
Kaalraber, stuvede
Kalkun, stegt
  do. kogt
Kalvebov, stegt
Kalvebryst med Gemyse
  do. farseret
  do. med Tomater
  do, fyldt I  II
Kalvehoved, stegt
Kalvekarbonade
Kalvekød, grilleret
  do. i Karry
Kalvelever, stegt
Kalvenyrestykke, fyldt
Kalveost
Kaniner
Kartoffelmelsgrød
Kartoffelpie af kogt Kød
Kartofler, brunede
 do.  do. paa en anden Maade
Kartofler med Persille
  do. stegte
Kastanier, brunede
  do. ristede
Kernemælkssuppe
Kernemælksvælling
Kirsebær, hvide spanske
  do. Marmelade
  do. syltede
Klejner
Klipfisk
Knudekaal
Koldskaal
  do. jordbær
  do. af Kernemælk
  do. af Rødvin
Kraasesuppe
Kramsfugle
Kroketter af Klipfisk
Kryddersild
Krügers Mavebitter
Krystader
Krystadefyldning
Kræmmerhuse I  II
Kuller
Kvæder
Kyllinger, fyldte
  do. stegte
Kødbudding af Okseskank
Kød, kogt i Buddingform
Kødrand
  do. af kogt Kød
Kørom
Kødruller af Kalvekød
  do. med Øl

L.

Lammehoveder, stegte
Lammekød, grilleret
  do. spækket
  do. med Hvidkaal
Leverpostej
Lever, stegt (hel)
Likør, Appelsin
  do. Benediktiner
  do. Cacao
  do. Citron
  do. Jordbær
  do. Kirsebær
  do. Munke
  do. Pommerans
Lobescowes

M.

Majroer, stuvet
Makaroni med Skinke
Makaronipie
Makrel, røget, stegt og kogt
Mandelstænger
Marengser
  do. med Chokolade
Medisterpølse
Melvælling
Morbær
Mælkesuppe med Æggeboller
Mælk, oplagt

N.

Nødder, hvide

O.

Oksebryst, sprængt
  do.  do. med Hvidkaal
Oksefilet, spækket I  II
Oksekød, kogt eller stegt
Oksemørbrad
Oksetunge
  do. i Oliven
  do. med Fars
  do. røget, kold
  do. sprængt, med stuvede Grønærter
Omelet
  do. med Kathrineblommer
  do. med Kompot
  do. med Rismel
  do. med Syltetøj
  do. med Æbler
  do. paa Pande
  do.  do.
  do. paa Pande - med svedsker

P.

Pandekager
  do. Kernemælks
  do. Gær
Pasning af Stueplanter
Pebernødder
Perlegrynssuppe
Perlegrynsvælling
Pigvar
Plukfisk
Postejer
  do. med Duer eller Kylling
Portugisere
Punsch
  do. svensk
  do.  do. Banko
  do. Rødvins
  do. Rom
  do. The
Porre, slik
  do. stuvede
Pærer, syltede
Pølse, Blod
  do. Lever
  do. Lunge
  do. Medister
  do. Spege

R.

Rabarbergrød
Rabarberkompot
Rabarbersuppe
Radiser, brunet
  do. kogt
Ragout af Oksekød
Rejer i Risrand
Ribs
Ribs Gelé
  do.  do. raa
  do. og Solbær
Risgrød med Mælk
  do. med Vand
  do. med Æbler
Rissuppe
Risvælling
Risrand med Æblekompot
Risfromage
Risengrynsklatter
Rismelsgrød
Ribbenssteg
Romsuppe
Rosenkaal, stuvet
Rouletter
  do. med Champignons
  do. Fiske-
  do. af Fiskefars
  do. af Gedde og Hummer
  do. Høns med Gulerødder og Selleri
Rouletter af Kødfars
  do. af kogt Fisk
Rugmelsgrød
Ruskumsnusk
Russé, Chokolade
  do. Charlotte
Ryper
Rødgrød
Rødspætter, kogte
  do. stegte
  do.  do. med Vin
  do. indbagt
  do. med Blomkaal og Tomater
  do. kogt Filet af
Røræg

S.

Saft, Hindbær
  do.  do. raa
  do. Hyldebær
  do. Ribs
  do. Solbær
  do. Stikkelsbær
Salat, Agurke
  do. med Fløde
  do. Kartoffel
  do. Makaroni
  do. med Mælk
  do. med Olie
  do. Rødbede
  do. Silde I  II
  do. af Tomater
Saltlage
Sukkerlage
Sauce, Bearnaise
  do. brun med Fløde
  do.  do. med Kapers
  do.  do. med Løg
  do.  do. skarp
  do. Champignons
  do. Crem I  II
  do. Flødepeberrod
  do. hollandsk I  II
  do. hvid med Kapers
  do.  do. med løg
  do. Hummer
  do. Kapers
  do. Krebs
  do. Oliven
  do. Peberrod
  do. Persille
  do. m. Rejer og Asparges
  do. Saft
  do. Selleri
  do. Sennep
  do. Svedske
  do. Tomat
  do. Trøffel
Savoikaal
Selleri, fyldt
Semulegrød
Sild, Frokost
  do. kogte
  do. Spege
  do.  do. med Kartofler og Løgsauce
  do. stegte
  do. i Slaabrok
Skildpadde, forloren
Skinke, kogt
  do. indbagt
  do. stegt, røget
Skinkekarbonade
Skinkestuvning
Skorzonerrødder, hvide
  do. brunede
Skrupper
Smør, rørt
Smørgrød
Sne
Snepper
Snittebønner, stuvede
Solbær, hele
  do. og Ribs
Solbærrom
Spejlæg
  do. med Skinke
Spidskaal
Spinat, stuvet
Steg, indbagt
  do. med Æg
  do. Dyre
Stenbider, kogt og stegt
Stikkelsbær, hele
Stikkelsbærgrød
Stikkelsbærsuppe
Stikkelsbærkompot
Stueplanter, pasning af
Suder
Sukkerplæskener
Suppe, Aale
  do. Asparges
  do. Blomkaal
  do. brun I  II
  do.  do. klar, med Fiskeboller og Æggestand
  do. Chocolade I   II
  do. Grønærte I  II
  do. Havre, rød
  do. Havre, hvid
  do. hvid
  do. Hvidkaals I  II
  do. Hummer
  do. Hyben
  do. Hyldebær
  do. Hønsekød I  II
  do. Julienne
  do. Karry
  do. Kartoffel
  do. Kastanie
  do. Kirsebær
  do. klar
  do. Kraase
  do. Kernemælks
  do. Krebs
  do. Kørvel
  do. Mælke
  do. Napoleons
  do. Oksehale
  do, paa Saltmad
  do. Perlegryns
  do. Ris
  do. Rom
  do. Rosenkaal
  do. Sago, hvid
  do. Sago, rød
  do. Skilpadde, forloren
  do.  do. ægte
  do. Skinke
  do. Spinat
  do. sød
  do. Torske
  do. Vildt
  do. Vin
  do. Æble I  II
Sursteg
Svedskekage
Svedskekompot
Svinekød i Karry I  II
Svinemørbrad
  do. spækket
Sylte af Svinehoved
Syltesild
Syrer, stuvet
Søbekaal, grøn

T.

Thebrød
Thekringler
Timbale
Tobbinton
Tomater, grønne
  do. røde
Torsk, kogt
  do. stegt
Treffli
Tunger
Tvebakker med Bagepulver
  do. med Gær
  do. norske
  do. Rug
Tykmælk
Tyske Klumper

V.

Vanillekranse
Vildænder
Vin, Champagne
  do.  do. billig
  do. Kirsebær
  do. Rabarber
  do. Ribs
  do. Stikkelsbær
  do. Æble og Most
Voksbønner, stuvede
Wienerbrød
Wiener Snitzel

Æ.

Æbler, Syltede
Æblegrød
  do. med Chokolade
Æblekompot
Æbleskiver, Gær
  do. Kernemælks
  do. Fløde
Æblesuppe
Æblemost
Æblepie
Æg, forlorne
  do. med Karse
  do. med Sky
  do. med Persille
  do. hakkede
  do. i Madeira
  do. skidne
  do. Spejl
  do.  do. med Skinke
  do. parnerede
  do. med ristet Brød
Æggeboller til brun Suppe
Æggegrød
Æggekage med Blomkaal
Ærter, gule
  do. grønne

Ø.

Øllebrød
  do. norsk
Ølbrygning


Henvisninger.

Aachener
Allesteds Bitter
Bagepulver
Buddingpulver
Eddike
Elektropletvarer
Emaillegods
Farve
Gafler
Gasovne og Gaskomfurer
Henkogningsglas
Husholdningssæbe
Husholdningsartikler
Kakkelovne
Komfurer
Konserves
Krydderier
Kødekstrakt
Maltekstraktøl
Margarine
Mel
Ost
Petroleumsovne
Pletvarer
Toiletartikler
Toiletsæbe
The fra H. P. Sundorph
Vin
Øl